Vlot bereikbaar

Betaalbare tandverzorging

Kunstgebit en tandprotheses

Home » Terugtrekkend tandvlees herstellen Antwerpen

Terugtrekkend tandvlees herstellen in Antwerpen

Terugtrekkend tandvlees laten herstellen kan makkelijk in de praktijk van Global Smile Care in Antwerpen. U vindt ons in het zuiden van de stad, op de hoek van de Tolstraat. We zijn met de wagen, met de fiets, te voet en met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar en zijn voor iedereen toegankelijk. We streven iedere keer opnieuw naar een persoonlijke service en een uitmuntend eindresultaat.

GSC-gebouw-s
dots-green-small
TEAM
GSC-1
dots-green-small

Laat uw terugtrekkend tandvlees herstellen bij onze experts in Antwerpen

Onze tandartspraktijk wordt gerund door tandartsen Liane De Ronne en Jones. Zij voeren zowel esthetische als tandheelkundige ingrepen uit. In deze laatste categorie vinden we ook tandvleesproblemen terug. We zien bij ons in Antwerpen regelmatig een geval van terugtrekkend tandvlees, waarbij we het in zijn originele staat proberen te herstellen. Er zijn verschillende oorzaken die kunnen zorgen voor terugtrekkend of bloedend tandvlees. Zo ligt een slechte mondhygiëne vaak aan de basis, maar kan dit ook bepaald worden door genetische aanleg. Goed poetsen blijft daardoor van uiterst belang. Indien u toch te maken krijgt met terugtrekkend tandvlees, kunnen onze gespecialiseerde tandartsen in Antwerpen dit voor u herstellen.

MAAK EEN AFSPRAAK

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer

OPENINGSUREN PRAKTIJK

Kom jaarlijks langs voor een afspraak en geniet van een persoonlijke opvolging

Vermijd terugtrekkend tandvlees en kom jaarlijks op routinecontrole. Merkt u dat u ondanks verwoede pogingen toch vaak te maken krijgt met dit probleem? Contacteer ons op het nummer 03 216 03 08 of stuur een e-mail naar info@globalsmilecare.be. We zorgen voor een gerichte behandeling op het terugtrekkend tandvlees en geven u graag enkele tips en tricks mee die u thuis kunt toepassen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.