Vlot bereikbaar

Betaalbare tandverzorging

Kunstgebit en tandprotheses

Home » Goede tandarts Antwerpen

Zoekt u een goede en bekwame tandarts in Antwerpen?

Bent u op zoek naar een goede tandarts in de omgeving van Antwerpen? Maak kennis met tandartsenpraktijk Global Smile Care in het zuiden van de stad. We zijn vlot te bereiken met de auto, de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. In de praktijk werken we met twee ervaren tandartsen: Liane De Ronne en Jones. Het voordeel aan meerdere tandartsen is dat u sneller bij ons terecht kunt voor een afspraak en dus niet langer dan nodig hoeft rond te lopen met tandpijn of een gelijkaardig probleem.

GSC-gebouw-s
dots-green-small
TEAM
GSC-1
dots-green-small

Voor goede dentale zorg gaat u naar onze tandarts in Antwerpen

Als tandarts voeren we tandheelkunde en routinecontroles uit. We vullen gaatjes en helpen terugtrekkend tandvlees te herstellen. Wanneer u last heeft van aften in de mond, zorgen wij ervoor dat deze snel en pijnloos worden verwijderd. We bieden onze klanten een goede en betrouwbare service, en zorgen ervoor dat een bezoek aan de tandarts in Antwerpen geen straf is. Naast tandheelkunde, buigen we ons ook over esthetische kwesties. Denk aan de plaatsing van een tandprothese of een kunstgebit.

MAAK EEN AFSPRAAK

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer

OPENINGSUREN PRAKTIJK

Kom langs voor advies op maat

Ontdek ons volledige aanbod aan behandelingen en laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. We zijn iedere dag telefonisch bereikbaar op het nummer 03 216 03 08 en via het e-mailadres info@globalsmilecare.be. Maak een afspraak en stel ons al uw vragen. Na een eerste consultatie krijgen we een beter zicht op het probleem en kan onze tandarts in Antwerpen u voorzien van goede en persoonlijke feedback.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.