Vlot bereikbaar

Betaalbare tandverzorging

Kunstgebit en tandprotheses

Home » Gaatje vullen tand Antwerpen

Een gaatje vullen in een tand in regio Antwerpen

Een gaatje vullen in een aangetaste tand met een speciaal daarvoor ontwikkelde vulling, is een van de meest voorkomende ingrepen die onze tandartsen in Antwerpen uitvoeren. Velen vinden het geen prettige gedachte, maar in werkelijkheid valt het vaak veel beter mee dan we ons voorstellen. Bij tandartspraktijk Global Smile Care kunt u terecht voor alle soorten tandheelkundige ingrepen. Doordat ons team uit twee tandartsen bestaat, kunt u vaak snel een afspraak inplannen, zodat u niet langer dan nodig met tandpijn rondloopt.

GSC-gebouw-s
dots-green-small
TEAM
GSC-1
dots-green-small

Een gaatje laten vullen in uw tand doet u bij ons in Antwerpen

Het vullen van een gaatje in een tand met speciale vulling, is een behandeling die regelmatig uitgevoerd wordt door onze tandartsen in Antwerpen. Soms heeft u zelf reeds een vermoeden dat er iets aan de hand is, doordat u last heeft van een stekende pijn in uw mond. In andere gevallen wordt het gaatje ontdekt tijdens een tandheelkundige routinecontrole. In het laatste geval is het gaatje in de tand meestal nog zo klein dat het onmiddellijk kan worden gedicht, al dan niet onder verdoving. Wanneer het gaatje te groot is geworden om in de tijdspanne van een routinecontrole te vullen, maken we een nieuwe afspraak in onze tandartsenpraktijk in Antwerpen om de vulling aan te brengen. Zo hebben we alle tijd om de ingreep perfect uit te voeren.

MAAK EEN AFSPRAAK

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer

OPENINGSUREN PRAKTIJK

Leg vandaag nog uw afspraak vast

Voorkom dat u een gaatje moet laten vullen met een speciale vulling, en kom regelmatig langs voor een routinecontrole. Leg uw afspraak onmiddellijk vast en vermijd mogelijke tandproblemen. Maak telefonisch een afspraak via het nummer 03 216 03 08 of stuur een e-mail naar info@globalsmilecare.be.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.