Vlot bereikbaar

Betaalbare tandverzorging

Kunstgebit en tandprotheses

Home » Aften in de mond behandeling Antwerpen

Behandeling voor aften in de mond in Antwerpen

Wanneer u last van heeft van aften in de mond, kan u bij ons langskomen voor een passende behandeling in onze praktijk in Antwerpen. Global Smile Care is een jonge tandartsengroep, gesitueerd in het zuiden van de stad. We dragen een persoonlijke aanpak en een professionele service hoog in het vaandel en hechten veel belang aan een tevreden klant. De praktijk wordt gerund door tandartsen Liane De Ronne en Jones.

GSC-gebouw-s
dots-green-small
TEAM
GSC-1
dots-green-small

Aften in de mond zijn makkelijk op te lossen in onze praktijk in Antwerpen

Er bestaat geen eenduidige behandeling voor aften in de mond en daarom creëren we voor iedere patiënt die langskomt in onze praktijk te Antwerpen een behandeling op maat. De wondjes kunnen ontstaan door verschillende redenen. Net zoals bij diverse andere mondproblemen, ligt een slechte mondhygiëne vaak aan de basis. Ook een verminderde weerstand zorgt ervoor dat u gevoeliger bent voor aften, en dat ze sneller zullen doorbreken. Een andere oorzaak is stress. Stress kan een ware aanslag op ons lichaam zijn. We voeren dan ook vaak een behandeling van aften in de mond uit bij inwoners van Antwerpen die heel veel stress in hun dagelijkse leven ervaren. Toch zijn er nog diverse andere redenen waardoor een aft kan opduiken. Draagt u een tandprothese? Wanneer deze niet perfect in de mond past, kan dit wrijving veroorzaken waardoor er sneller een aft ontstaat.

MAAK EEN AFSPRAAK

U kan ons telefonisch bereiken op het nummer

OPENINGSUREN PRAKTIJK

Maak een afspraak en ga op weg naar een betere mondhygiëne

Bij Global Smile Care in Antwerpen kunt u, naast tandheelkunde zoals aften in de mond, ook terecht voor een esthetische behandeling. Hiermee verwijzen we naar ingrepen die zowel een praktische als een verfraaiende functie hebben. Denk onder meer aan een kunstgebit, een tandimplantaat of het bleken van tanden. We hebben alle expertise in huis om u van de gepaste mondzorg te voorzien. Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. Maak een afspraak via het nummer 03 216 03 08 of stuur een e-mail naar info@globalsmilecare.be.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.